Stel uw huid weer gerust

Stel uw huid weer

gerust

Met de rustgevende behandelingen van Dé-Time in Rosmalen

Met veel aandacht voor u en uw persoonlijke huidtype stel ik een gerichte behandeling samen. Hierbij kijk ik naar uw probleemzones, luister ik naar uw wensen en geef ik advies. Met zichtbaar resultaat komen u en uw huid volledig tot rust.

Gezichtsbehandelingen
Uw gezicht verdient het beste. Een stralende huid kan uw uitstraling maken of breken. Het is immers het eerste wat mensen zien. Ik help u het beste uit uw huid te halen met een breed scala aan gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen bestaan uit een combinatie van technieken.

De behandelingen worden naar gelang uw wensen en huidtype op maat gemaakt voor het beste resultaat. Voor een uitgebreid overzicht van deze pakketten bekijkt u de prijslijst. Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met hoogstaande producten van Babor en Neoderma

Dermatude Meta Therapy (anti aging)
Deze nieuwste technologie gaat de veroudering van de huid tegen door het natuurlijk herstelmechanisme aan te spreken, in combinatie met speciale serums (subjectables). Rimpels worden zichtbaar teruggedrongen. Meer informatie over Meta Therapy vindt u hier.

Massages
Ik bied diverse ontspannende lichaamsmassages aan. U kunt ook kiezen voor een Hot Stone massage waarbij een heerlijke lichaamsmassage gecombineerd wordt met warme stenen.

Acnebehandeling
Puistjes, iedere tiener heeft er last van. Ook op latere leeftijd kan acne een terugkomend probleem zijn. Zulke huidonzuiverheden zijn erg hinderlijk en kunnen littekens nalaten wanneer u er zelf aan gaat zitten.

Acnebestrijding kunt u daarom beter aan de schoonheidsspecialist overlaten. Tijdens de behandeling worden mee-eters, gerstekorrels en puistjes verwijderd, uw huid gestoomd met waterdamp om uw poriën te reinigen en een heerlijk masker gegeven, waarna ik het afsluit met een crème.

Harsen
Haar op ongewenste plekken is erg vervelend. Zoals op uw bovenlip of onderkin. Ga niet zelf aan de slag met een pijnlijke epileersessie, maar laat deze ongewenste haartjes harsen. Hierdoor blijven ze aanzienlijk langer weg, voelt uw huid glad en blijft er geen enkel haartje over. Harsen is ook zeer geschikt voor andere lichaamszones zoals onder- en bovenbenen.

Make-up
Make-up is de finishing touch van een perfect verzorgde, gezonde huid. Ik verzorg uw make-up zodat de beste facetten van uw gelaatstrekken naar voren komen. Goede make-up kan uw gezicht helemaal ophalen, beter laten uitkomen en uw contouren verscherpen. Hoezo plastische chirurgie of photoshop? 

Bruidsmake-up
Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u er beter uitzien dan ooit. Zorg voor dat wow-effect als u het ja-woord geeft met prachtige bruidsmake-up, die het beste uit uw gezichtsvorm en trekken naar voren haalt. Ik maak u op voor uw bruiloft, zodat u uw bruidegom en gasten versteld kan doen staan. U kunt dan nog lang nagenieten als u de beelden van uzelf op de mooiste dag van u leven terug ziet. 

Wenkbrauwen en wimpers
Ze worden vaak vergeten. Wenkbrauwen. Goed gevormde en geëpileerde wenkbrauwen zetten de toon voor de rest van uw gezicht. Ze kunnen uw complete expressie veranderen en het is dan ook belangrijk voor uw gehele uitstraling hier veel aandacht aan te besteden. Ik shape uw wenkbrauwen precies in de vorm die het best bij uw gezicht past en kan ze optioneel ook verven.

Ook uw wimpers mogen niet vergeten worden. Om uw ogen echt te laten knallen verf ik ze, voor een schitterende, natuurlijke look.