Dermatude Meta Therapy en gezichtsbehandelingen bij Schoonheidssalon Dé-Time

Maak een afspraak

Bij Schoonheidssalon Dé-Time in Rosmalen bieden wij verschillende
behandelingen aan om u en uw huid weer te laten stralen. Omdat wij officieel
erkend zijn als Dermatude Meta Therapy specialist, kunt u bij ons terecht voor
deze nieuwste anti aging behandeling. Ook verzorgen wij graag uw wenkbrauwen,
wimpers en bruidsmake-up. Daarnaast bieden wij diverse gezichtsbehandelingen,
zodat u de tijd even helemaal vergeet.

Gezichtsbehandelingen

Op basis van uw huidtype en wensen ontwerpen wij uw persoonlijke gezichtsbehandelingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken en hoogstaande producten van bijvoorbeeld Babor. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.


Wenkbrauwen en wimpers


Bij Schoonheidssalon Dé-Time shapen wij uw wenkbrauwen in de vorm die bij het gezicht past. Ook kunnen ze geverfd worden.


Harsen


Door uw ongewenste haren te laten harsen, blijven ze langer weg en geniet u langer van een gladde zachte huid.

Gezichtsbehandeling

Dermatude Meta Therapy (anti aging)

Met deze nieuwste anti aging technologie wordt de veroudering van de huid tegengegaan door het natuurlijk herstelmechanisme aan te spreken. Door onzichtbare microperforaties in de opperhuid te maken, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid steviger en elastischer. Door de Dermatude Meta Therapy te combineren met speciale serums als subjectables, worden rimpels zichtbaar teruggedrongen. Deze behandeling kan worden toegepast op uw gezicht, hals en decolletélijn.

Behandeling van couperose

Couperose is een veel voorkomend probleem dat zich meestal laat zien op de wangen en de neus. Het ziet er vaak uit als diffuse roodheid, maar als je dichterbij kijkt, zie je dat deze roodheid wordt veroorzaakt door kleine bloedvaten aan de oppervlakte van de huid. Couperose is een goedaardige aandoening die zich in de loop van de jaren kan uitbreiden.
Door middel van coagulatie kan couperose verholpen worden. Bij uitgebreide couperose wordt de totale behandeling verdeeld over een aantal keren.

bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Gaat u binnenkort het ja-woord geven? Schoonheidssalon Dé-Time verzorgt graag uw bruidsmake-up. Dankzij de make-up komen de beste facetten van uw gezicht naar voren en bent u het middelpunt op deze mooie dag.

Acnebehandeling

Acnebehandeling

Ook bij acneproblemen en andere huidonzuiverheden kunnen wij u helpen. Tijdens deze behandeling worden mee-eters, gerstekorrels en puistjes verwijderd. Om de poriën te reinigen wordt de huid gestoomd met waterdamp. Daarna krijgt u een heerlijk masker en een afsluitende crème voor een glanzende en gladde huid.

Behandeling van steelwratjes

Behandeling van steelwratjes

Steelwratjes worden ook wel fibromen genoemd. Ze komen vaak voor in de hals, oksels of liezen. Het zijn kleine bindweefselgezwelletjes. Steelwratjes zijn vaak huidkleurig of bruinig van kleuren voelen zacht aan. Het is een onschuldige aandoening die eenvoudig kan worden behandeld. Door middel van coagulatie wordt het steelwratje verhit of losgebrand met een dun fijn naaldje. Het is een veilige methode dat vooral geschikt is voor kleine behandelgebieden.